- Autor: YuuiCZ
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 50 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 112 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 |
Kuřecí prsa bez kůže | 469 |
Cibule | 37 |
Brambory (syrové) | 420 |
Energetická hodnota celkem: 4918 kJ
Bílkoviny (g): 127,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1639 kJ
Bílkoviny (g): 42.3, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Brambory očistit, nahrájet na tenké plátky, zamíchat se zbytkem ingrediencí, sůl, pepř a koení co nám voní, upéct
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.