- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 600 |
Celer bulva | 70 |
Cibule | 30 |
Mrkev | 70 |
Brambory (syrové) | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1004 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.