- Autor: janasztukova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 250 |
Česnek | 10 |
Brambory (syrové) | 300 |
Mléko čerstvé odstředěné (0,5 % tuku) | 200 |
Mouka pšeničná celozrnná | 100 |
Vejce celá průměr | 165 |
Dochucovadla:
Sůl
Energetická hodnota celkem: 4233 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 154,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1058 kJ
Bílkoviny (g): 13.3, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 38.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Očištěný celer a brambory nastrouhat nahrubo. Přidat vejce, mléko, špetku soli, prolisovaný česnek, mouku a důkladně promíchat. Smažit omeletky, (zdobit kečupem), podávat se zelenin.salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.