- Autor: janasztukova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dýně | 500 |
Zázvor | 5 |
Rajčata | 300 |
Cibule | 70 |
Česnek | 13 |
Hrách (v suchém stavu) | 100 |
Dochucovadla:
Kurkuma, kmín, koriandr, kari, skořice, muškátový oříšek, sůl, citrónová šťáva.
Energetická hodnota celkem: 2708 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 677 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji osmahneme kostičky cibule, zázvoru, prolisovaný česnek. Po chvilce zasypeme směsí koření,osmahneme. Vložíme kostičky dýně, podusíme. Přidáme vařený hrách, nakrájená rajčata.Osolíme, zakápneme citrónovou šťávou, provaříme. Podáváme s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.