- Autor: LLojdova
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 125 |
Celer bulva | 150 |
Mrkev | 150 |
Flora light | 20 |
Citronová šťáva | 2 |
Sůl | 1 |
Dochucovadla:
sůl, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1292 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 646 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 2, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh vyšleháme se změklým máslem, přidáme jemně nastrouhaný celer a mrkev a ochutíme citronovou šťávou a solí. Podáváme s pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.