- Autor: rejmonova
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 2800 |
Celer bulva | 140 |
Cibule | 80 |
Mrkev | 200 |
Petržel - kořen | 100 |
Červená řepa sterilovaná | 150 |
Brambory vařené | 180 |
Zelí kysané (hotová příloha) | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Hovězí maso přední průměr (syrové) | 350 |
Dochucovadla:
Solčanka ocet
Energetická hodnota celkem: 6134 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 116,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 438 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.