- Autor: psathyrella
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
rýžový sirup BIO | 120 |
Mák | 60 |
Rýžový nápoj | 500 |
Pudink vanilkový - prášek | 40 |
Mouka kukuřičná | 150 |
Jáhly | 150 |
Energetická hodnota celkem: 8844 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 415,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 179,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1474 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 69.2, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 29.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
jáhly uvaříme (voda, mléko, obilný nápoj - výborný je vanilkový rýžový IsolaBio), prochladlé smícháme s moukou a pudingovým práškem, vyválíme šišky a vaříme ve vroucí vodě dokud nevyplavou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.