- Autor: patrac
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 8 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 24 |
Smetana na vaření 10% | 50 |
Majonéza light (Hellmann´s) | 90 |
Mrkev | 190 |
Celer bulva | 100 |
Cibule | 90 |
Zelí bílé hlávkové | 1000 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 3324 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 120,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 83,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 554 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 1, Cukry (g): 13.8, Vláknina (g): 6.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
zelí nakrájet na tenké proužky a překrojit na 1cm délky. Celer nastrouháme najemno, mrkev nahrubo, cibuli najemno. Zelí prosypeme solí a prohněteme 20minut. pak přidáme ostatní ingredience a přidáme zálivku (majonéza, cukr, smetana) necháme odležet do druhého dne
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.