- Autor: YuuiCZ
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná bílá | 15 |
Fazole (v suchém stavu) | 160 |
Uzená krkovice | 150 |
Cibule | 57 |
Česnek | 12 |
Rajčata | 134 |
Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle) | 50 |
Pór | 15 |
Rajčata Cherry | 28 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka, tymián
Energetická hodnota celkem: 4103 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 125,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1368 kJ
Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 8.7, Sacharidy (g): 41.7, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Fazole den předem namočit do studené vody, poté všechny ingredience do papiňáku a vaříme dokud nezměknou. Fazole lehce pomačkat, dohustit moukou. Na zakousnutí k tomu jako "přílohu" doporučuji chléb, nebo topinku (na sucho) (Cherry rajčata jsem tam dala protože se začínala kazit, není nutné je tam dávat :)) )
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.