- Autor: LLojdova
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 50 |
Celer bulva | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Červená řepa | 50 |
Rajský protlak | 25 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 25 |
Česnek | 2 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petržel
Energetická hodnota celkem: 612 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 306 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na nudličky zalejeme v hrnci horkou vodou a podusíme doměka. Přidáme protlak (já dala rajče nakrájené na kousky a oloupané od slupky). Ochutíme česnekem, pepřem a solí. Na talíři zdobíme bílým jogurtem a zeleným (např. petržel). Podáváme s celozrným dalamánkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.