- Autor: mirkadanesova
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Telecí plec | 800 |
Slanina anglická | 160 |
Klobása ostravská | 220 |
Paprika červená | 340 |
Cibule | 220 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Energetická hodnota celkem: 9460 kJ
Bílkoviny (g): 226,
Tuky (g): 125,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 56,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1577 kJ
Bílkoviny (g): 37.7, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Pekáč vymažeme tukem, poklademe na širší plátky pokrájenou cibulí, na kousky pokrájeným masem, opepříme, osolíme okmínujeme drceným kmínem. Posypeme nakrájenou paprikou, přidáme pokrájenou slaninu a klobásu. Ještě trochu posolíme, můžeme dát kousek masoxu nebo jiného dochucovadla, podlijeme asi 1 dcl vody a necháme 1 hodinu zapéci.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.