- Autor: nachala
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (uvařené) | 200 |
Olej olivový | 20 |
Papričky chilli | 10 |
Petržel - nať | 30 |
Česnek | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2086 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 522 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Špagety uvaříme podle návodu v osolené vodě. Zatímco se špagety vaří, rozehřejeme na pánvi (nejlépe wok) asi 4 lžíce olivového oleje, po zahřátí přidáme na plátky nakrájený česnek a feferonky a lehce osmažíme. Jen do zrůžovění česneku, pozor, aby nezhořkl. Do pánve vložíme špagety a důkladně promícháme. Na talíři zdobíme hoblinkami parmazánu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.