- Autor: dasalorova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 150 |
Vepřová plec | 800 |
Olej olivový | 22 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bobkový list, nové koření
Energetická hodnota celkem: 7797 kJ
Bílkoviny (g): 156,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 650 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
cibuli nakrájíme a orestujeme na oleji, přidáme na kostky nakrájené maso a také prudce orestujeme, zalijeme vodou a přidáme koření (dávám ho tam ve vajíčku na čaj, abych ho pak nemusela lovit) když je maso měkké, zahustíme moukou rozkvedlanou v trošce studené vody a ještě provaříme. Na porci počítám jednu naběračku - 125 ml
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.