- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur pšeničný | 45 |
Mák | 10 |
Olej palmojádrový, kokosový | 3 |
Stevia | 2 |
Tvaroh polotučný průměr | 50 |
Jablka | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1324 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Bulgur si dáme variť a medzitým sa nastrúhame jabĺčko, prichystáme mak a stéviu. Uvarený bulgur zlejeme, vrátime do hrnca, pridáme lyžičku kokosového oleja, mak so stéviou a jabĺčko. Prehrejeme a môžeme podávať napríklad s tvarohom a lyžičkou kyslej smotany a škoricou. Dobrú chuť!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.