- Autor: Moniisek
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule šalotka | 20 |
Gervais Original | 60 |
Hořčice plnotučná průměr | 7 |
Vejce celá průměr | 105 |
Mrkev | 40 |
Energetická hodnota celkem: 1339 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 670 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvařená vejce nakrájíme na kostičky, přidáme na drobno nakrájenou šalotku a na jemno nastrouhanou mrkev. Spojíme gervaisem a hořčicí. Můžeme trošičku dosolit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.