- Autor: rejmonova
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 2500 |
Solčanka | 12 |
Brambory (syrové) | 130 |
Pór | 200 |
Rajčata konzervovaná | 800 |
Cizrna sterilovaná | 530 |
Energetická hodnota celkem: 4455 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 178,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 64,
Vláknina (g): 62,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 371 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 5.2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Brambory, mrkev nastrouhat, pórek nakrájet na proužky, vařit ve vodě, přidat rozmarýn, cca po 30 minutách rozmixovat konzervovaná rajčata, nalít k zeleninové směsi, promíchat, přidat zcezenou cizrnu, promíchat, ochutit, přivést k varu a odstavit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.