- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mandľová smotana | 200 |
Květák | 400 |
Mrkev | 180 |
Petržel - kořen | 20 |
Petržel - nať | 20 |
Koření průměr | 4 |
Olej palmojádrový, kokosový | 8 |
Dochucovadla:
karí korenie, garam masala, kurkuma, bylinková soľ, mletý klinček, rasca
Energetická hodnota celkem: 1845 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 615 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Karfiol, mrkvu a petržlen umyjeme, nakrájame a uložíme do pekáča vymastenehého kokosovým olejom. Okoreníme hodne masalou, karí, kurkumou, mletým klinčekom a rascou. Dáme na 20 min. piecť do vyhriatej rúry. V smotane rozmiešame karí a masalu, zalejeme karfiol a dopečieme cca 15. min. Môžeme pridať čerstvú petržlenovú vňať. Dobrú chuť!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.