- Autor: cisarova
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané | 500 |
Cibule | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1658 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 415 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kysané zelí pokrájíme , osolíme, opepříme, přilijeme trochu oleje ( řepkový, slunečnicový ) a přidáme na jemno pokrájenou cibulku. Ihned podáváme. Salát, který nesníme dáme do skleničky s uzávěrem a do ledničky. Tímto salátem můžeme nahradit přílohu z vařeného zelí. V ledničce salát vydrží několik dní.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.