- Autor: mirkadanesova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Cibule | 64 |
Kuřecí prsa bez kůže | 220 |
Celer bulva | 59 |
Celer řapíkatý | 58 |
Mrkev | 63 |
Energetická hodnota celkem: 2476 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1238 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na tuku orestujeme cibulku, přidáme maso pokrájené na kousky, osmahneme. Přidáme kari a sůl a pokrájenou zeleninu (mrkev, celer, řapíkatý celer, zelenou papriku). Podlijeme vodou a podusíme asi 30 minut. Zahustíme trochou solamylu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.