- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 40.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Med | 70 |
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Karob | 40 |
Mouka špaldová celozrnná | 80 |
kokosvý olej | 70 |
Kokosová múka | 50 |
Kokos strouhaný | 100 |
Červená řepa | 500 |
Dochucovadla:
perníkové korenie
Energetická hodnota celkem: 9316 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 137,
Sacharidy (g): 236,
SAFA (g): 91,
Cukry (g): 99,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 233 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 3.4, Sacharidy (g): 5.9, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uvarenú cviklu rozmixujeme s karobom rozpusteným v 50ml kokosového oleja, medom a šálkou inastatnej kávy. Suché suroviny zmiešame a pridáme k nim cviklový základ. Vylejeme na vymastený a vysypaný plech a pečieme na 180°C asi 50min. PO upečení potrieme karobovou polevou - kokosový olej + karob + lyžica medu a posypeme plátkami mandlí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.