- Autor: nickyh
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 200 |
Mrkev | 200 |
Cibule | 40 |
Česnek | 10 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Sójová omáčka | 12 |
Worcester | 12 |
Olej olivový | 24 |
Eidam 30% | 70 |
Vlašské ořechy | 150 |
Dochucovadla:
mletý černý pepř, sladká i pálivá červená paprika, sůl
Energetická hodnota celkem: 6909 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 864 kJ
Bílkoviny (g): 6.4, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 9.4, SAFA (g): 4.1, Cukry (g): 4.9, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Celer, mrkev a sýr nastrouháme najemno, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme najemno, vše smícháme s olejem, ochutíme omáčkami a kořením, jak jsme zvyklý u masového tataráku a mažeme na toasty nebo topinky (i čerstvý chleba je výborný).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.