- Autor: ZdenkaJ
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hollandia Selský jogurt bílý | 150 |
Smetana zakysaná 15% | 200 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 50 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 120 |
Vejce celá průměr | 220 |
Energetická hodnota celkem: 7025 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 168,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 155,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 468 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 11.2, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Ušleháme 5 žloutků se 70g cukru, přidáme kakao a sníh z bílků, upečeme při 190°C 10min. Vychladlé přepůlíme a naplníme směsí z tvarohu, smetany a jogurtu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.