- Autor: nevana11
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 90 |
Zelí bílé kysané | 40 |
Klobása ostravská | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 3 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 |
Cibule | 50 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 100 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 969 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
plátek masa rozklepeme,osolíme,opepříme,poklademe kysaným zelím,doprostřed dáme špalíček klobásy,zavineme,poprášíme moukou,orestujeme na cibuli a trošce oleje,podlijeme vodou a dusíme doměkka.Kdo opravdu poctivě,,dietí",vynechá klobásu :-) a použije raději hovězí maso...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.