- Autor: ilona
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Solamyl bramborový škrob | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 22 |
Vejce celá průměr | 100 |
Česnek | 13 |
Cibule | 160 |
Hlíva ústřičná | 360 |
Brambory zimní | 220 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,chilli,majoránka,tymián,kmín
Energetická hodnota celkem: 3353 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1677 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 48.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Hlívu podusíme s cibulkou, přidáme ostatní ingredience a smažíme na 1 lžíci oleje bramboráčky, dáme na papírový ubrousek okapat přebytečný olej.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.