- Autor: haraksanda
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
jedna menší hlavička bílého zelí, domácí široké nudle 200 g
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny průměr syrové | 100 |
Zelí bílé hlávkové | 80 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Dochucovadla:
pepř,sůl
Energetická hodnota celkem: 1888 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 472 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Drobně nastrouhám zelí a prosolím,po 5 min.dám do rozpáleného oleje péct zelí které pořádně vymačkám od vody.peču za občasného míchání do zlatova.Potom do zelí zamíchám uvařené nudle.Je to vybornés kys. okurkou a dětem to chutná oslazené.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.