- Autor: Asinka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 500 |
Cibule | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Masox (hotový výrobek) | 13 |
Mouka pšeničná hladká | 60 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 600 |
Dochucovadla:
Kmín, sul, masox
Energetická hodnota celkem: 4056 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 811 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na oleji orestovat cibuli dorůžova, přidat mletý kmín a maso, orestovat, zasypat hl. moukou, zapražit a zalít vodou, přidat vodu, povařit doměkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.