- Autor: Sanyz
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna sterilovaná | 250 |
Mandle | 50 |
Brusinky sušené proslazené | 50 |
Vločky ovesné | 200 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Vejce celá průměr | 55 |
Hollandia Jogurt bílý krémový | 140 |
Smetana zakysaná 12% | 100 |
Banány | 180 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Dochucovadla:
stévie
Energetická hodnota celkem: 8525 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 271,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 97,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 533 kJ
Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 16.9, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 6.1, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Cizrnu scedíme, propláchneme a necháme okapat,banány nakrájíme na kousky, pak dáme obojí do mixéru,přidáme vejce,mléko a rozmixujeme. Vmícháme jogurt a zakysanou smetanu, ovesné vločky ( nejlépe instantní nebo je rozmixujte) a prášek do pečiva a brusinky a mandle, těsto osladíme stévií. Nalejeme do formy vyložené pečicím papírem ( !!!! příště budu péct na plechu, bude líp propečený !!!!!! ) pečeme asi 20 minut ve vyhřáté troubě na 180 stupňů.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.