- Autor: marbell1
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 180 |
Cibule | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Dochucovadla:
sůl, mletý černý pepř
Energetická hodnota celkem: 2081 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1041 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli, na ní osmahneme na kostky nakrájené maso a zalijeme troškou horké vody. Osolíme, opepříme, přidáme hořčici a podusíe doměkka. Příloha vařené či opečené brambory, čerstvá nebo naložená zelenina.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.