- Autor: Bielawska
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Dochucovadla:
Sůl,pepř,petržel,muškátový květ
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nadrobno nakrájíme a osmahneme na oleji cibulku,přidáme uvareny květák. Vaříme do mekka. Dochutíme solí,pepřem,petrželkou,muskatovym kvetem. Nakonec přidáme vajíčko.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.