- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Koření průměr | 2 |
Cibule | 40 |
Mrkev | 450 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 400 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1008 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 168 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cibuľku s korením popražíme a pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu. Orestujeme, zalejeme bujónom a uvaríme do mäkka. Rozmixujeme a dochutíme. Podávame s pohánkovými haluškami : 500g pohánkovej múky + 300ml vofy a kl soli. Vymiešať a sádzať do vriacej vody. Dobrú chuť!
Komentáře je možné psát až po přihlášení.