TOPlist
Sledujte nás:

jehněčí kolena se špenátem

Zpět
  • Autor: Japin
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4839 kJ

Bílkoviny (g): 68, Tuky (g): 52, Sacharidy (g): 100, SAFA (g): 22, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2420 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 11, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

kolínka 2 ks osolíme, opepříme, pomoučíme a na tuku prudce osmažíme, dáme bokem, na tuku osmažíme červenou cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme protlak, víno, rozmarýn, balsamico. Do rozehřátého pekáčku dáme kolínka, rozvařenou omáčku a dáme péct do trouby na cca 150 - 160°C asi na 2 hodiny. Uvaříme brambory. Na cibuce a česneku a lžičce oleje podusíme špenát, osolíme opepříme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři