- Autor: Petrusa86
- Doba přípravy (min.): 65
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole (v suchém stavu) | 300 |
Hovězí maso zadní průměr | 400 |
Cibule | 60 |
Rajský protlak | 100 |
Česnek | 10 |
Energetická hodnota celkem: 7220 kJ
Bílkoviny (g): 148,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 216,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1805 kJ
Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 54, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
12 hodin namočené fazole uvaříme s bobkovým listem doměkka (můžeme přidat větvičku saturejky, snižuje nadýmání), scedíme je. Cibuli zpěníme na oleji, pak přidáme nakrájené maso + kmín, orestujeme, poprášíme paprikou, podlijeme, dusíme, přidáme prolisovaný česnek, kečup, fazole a ještě provaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.