- Autor: ilona
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí líčka | 600 |
Mrkev | 500 |
Celer bulva | 400 |
Petržel - kořen | 250 |
Cibule | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Víno červené | 300 |
Dochucovadla:
bobkový list,tymián,majoránka,petrželka,sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 7703 kJ
Bílkoviny (g): 110,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 191,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 84,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1926 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 47.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.