- Autor: mortyssa
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka žitná celozrnná | 200 |
Mouka pšeničná celozrnná | 200 |
Ovesné vločky jemné | 100 |
Lněné semínko drcené | 40 |
Slunečnicová semínka | 70 |
Droždí | 42 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 400 |
Dochucovadla:
sůl, kmín, 1/4 KL anýz, 2 PL ocet
Energetická hodnota celkem: 9614 kJ
Bílkoviny (g): 96,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 341,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 82,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 961 kJ
Bílkoviny (g): 9.6, Tuky (g): 5.9, Sacharidy (g): 34.1, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 8.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
zaděláme těsto, které vložíme po vykynutí do formy "srnčí hřbet" a pečeme přibližně hodinu na 180°C. Před krájením necháme dobře vychladnout
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.