- Autor: lenulka7
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 120 |
Brambory (syrové) | 100 |
Paprika červená | 100 |
Pór | 50 |
Cibule | 20 |
Olej olivový | 7 |
Česnek | 5 |
Dochucovadla:
zelená petrželka, chilli paprička, sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 1387 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Brambory uvařte ve slupce, opoupejte a nakrájejte. Pórek, papriky nakrájejte. Cibuli, česnek a trošku chilli papričky posekejte. Plátky masa osolte a opepřete. Na části oleje opečte maso z obou stran, vyjměte a uchovejte v teple. Na zbylém oleji opečte brambory a přidejte zeleninu. Podlijte vývarem, okořeňte a poduste. Posypte petrželkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.