- Autor: ilona
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 200 |
Mrkev | 200 |
Jáhly | 40 |
Vločky ovesné | 20 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vlašské ořechy | 20 |
Brusinky sušené proslazené | 30 |
Rozinky | 30 |
Dochucovadla:
Skořice,stevie,lžička bezfosf.pr.do pečiva
Energetická hodnota celkem: 3516 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 138,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 74,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1758 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.