- Autor: mortyssa
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 400 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Cibule | 100 |
Kedlubna | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4743 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1186 kJ
Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Maso podusíme na cibuli do poloměkka,přidáme nakrájenou kedlubnu a dusíme do měkka. Dochutíme solí případně bílým pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.