- Autor: adamcova.hana
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bažant bez kůže průměr | 550 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Uzená plec | 90 |
Cibule | 50 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4137 kJ
Bílkoviny (g): 144,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 41 kJ
Bílkoviny (g): 1.4, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Pečeme při 175 stupních asi hodinu na oleji, s cibulí a kouskem uzeného. Osolíme a opepříme. Podléváme vodou a obracíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.