- Autor: ilona
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí kližka | 900 |
Celer bulva | 800 |
Cibule | 150 |
Mrkev | 800 |
Petržel - kořen | 300 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Dochucovadla:
koření na svíčkovou,pepř,sůl
Energetická hodnota celkem: 10187 kJ
Bílkoviny (g): 221,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 197,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 118,
Vláknina (g): 49,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1698 kJ
Bílkoviny (g): 36.8, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 32.8, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 19.7, Vláknina (g): 8.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.