- Autor: Kamilka84
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana ke šlehání 31% | 200 |
Citronová šťáva | 20 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 800 |
Hořčice plnotučná průměr | 25 |
Sůl | 20 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 20 |
Ocet | 30 |
Petržel - kořen | 90 |
Celer bulva | 100 |
Mrkev | 110 |
Cibule | 70 |
Máslo čerstvé | 15 |
Sádlo vepřové škvařené | 6 |
Králičí průměr | 450 |
Energetická hodnota celkem: 8038 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 68,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1608 kJ
Bílkoviny (g): 21.8, Tuky (g): 23.6, Sacharidy (g): 19.2, SAFA (g): 13.6, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.