- Autor: Zkatedraly
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ovesné vločky jemné | 20 |
Jáhlové vločky BIO | 15 |
Polenta (v suchém stavu) | 13 |
Máslo čerstvé | 7 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Slunečnicová semínka | 10 |
Datlový sirup | 5 |
Dochucovadla:
Datlový sirup
Energetická hodnota celkem: 1240 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.