- Autor: AnnaBar
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno s kůží | 1400 |
Cibule | 200 |
Smetana zakysaná 12% | 300 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 250 |
Dochucovadla:
sůl, paprika
Energetická hodnota celkem: 13420 kJ
Bílkoviny (g): 268,
Tuky (g): 221,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 108,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2237 kJ
Bílkoviny (g): 44.7, Tuky (g): 36.8, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 18, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Osmahneme cibulku, na ní maso, zalijeme vývarem a dusíme hodinu. nakonec přimícháme zakysanou smetanu spolu s lžící zahušťovadla. Tadá.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.