- Autor: mejvis
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 250 |
Kuřecí prsa bez kůže | 750 |
Květák | 780 |
Vejce celá průměr | 275 |
Niva 50% | 110 |
Energetická hodnota celkem: 10870 kJ
Bílkoviny (g): 268,
Tuky (g): 71,
Sacharidy (g): 223,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1812 kJ
Bílkoviny (g): 44.7, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 37.2, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Nakrájený vařený květák, těstoviny a nakrájená grilovaná nebo uvařená kuřecí prsíčka smícháme v zapékací míse a zalijeme vejci s nastrouhanou nivou. Okořeníme dle chuti a pečeme v zakryté míse na cca 200 st. 1 hodinu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.