- Autor: amarlis
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 200 |
Fazole (v suchém stavu) | 160 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Cibule | 60 |
Paprika zelená | 160 |
Rajčata | 200 |
Mouka pšeničná bílá | 20 |
Dochucovadla:
mleta paprika,gulasove koreni,sul
Energetická hodnota celkem: 5640 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 131,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1410 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 32.8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
60g cibule orestujeme na 40ml oleje pridame 200g masa z kyty nechame maso zatahnout pridame 1lzici gulasoveho koreni apapriky pridame predem namocene fazole 160g a dusime do mekka .Pred dokoncenim pridame150g zelene papriky a o neco pozdeji 200g rajcat uvarime do mekka nakonec pridamme 5g tm.jisky a osolme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.