- Autor: Basty
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
tvaroh, máslo, tavený sýr, hořčice, vejce na tvrdo, tuňák drcený ve vl.šťávě
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 30 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 150 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 80 |
Máslo | 100 |
Hořčice plnotučná | 15 |
Rama Olivio | 100 |
Energetická hodnota celkem: 6975 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 132,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1395 kJ
Bílkoviny (g): 18.6, Tuky (g): 26.4, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 11.6, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
ramu utřít s máslem,ochutit trochou hořčice, tvaroh, zapracovat utřené rybí maso jemně nastrouhanou mrkev a vejce, dosolit podle potřeby. lze přimíchat hrst pažitky. výborná na pufované chlebíky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.