- Autor: ircza
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 1500 |
Vepřová kýta | 500 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 400 |
Tavený sýr 30 - 60% průměr | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Sýr polootučný tvrdý 30% průměr | 100 |
Pór | 300 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka, grilovací koření
Energetická hodnota celkem: 12401 kJ
Bílkoviny (g): 205,
Tuky (g): 98,
Sacharidy (g): 319,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 2067 kJ
Bílkoviny (g): 34.2, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 53.2, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 8.2, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.