- Autor: Luleta
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 110 |
Kedlubna | 100 |
Ředkev | 100 |
Ředkvičky | 50 |
Sýr salámový uzený | 50 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 200 |
Okurka salátová | 100 |
Salát ledový | 100 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, bylinky či koření dle chuti.
Energetická hodnota celkem: 2271 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1136 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na libovolné kousky, smícháme. Vejce uvaříme a rovněž nakrájíme, sýr také. Dáme na to bílý jogurt a ochutíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.