TOPlist
Sledujte nás:

hovězí kližka na houbách

Zpět
  • Autor: korit
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Porce: 10.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 8169 kJ

Bílkoviny (g): 235, Tuky (g): 61, Sacharidy (g): 108, SAFA (g): 27, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 817 kJ

Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

uvařit kližku vcelku s kořením (bobk.list, tymián, nové koření celé, sůl) do změknutí; po vystydnutí zbavit blan a tuku; část vývaru použít na polévku, část do pokrmu; ze studeného vývaru sebrat ztuhlý tuk a použít na cibulku, přidar vývar a cibuli povařit, pak přidat vaničku zmražených dušených lesních hub, vařit do rozmrazení, pak zahustit lopatkou hladké mouky rozkvedlané ve vlažné vodě a po začátku varu nechat táhnout při 80°; nakonec vložit nakrájené studené maso a prohřát

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři