- Autor: Lidus83
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže | 240 |
Cibule | 80 |
Česnek | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Hořčice kremžská průměr | 10 |
Bujón gurmánský Maggi (hotový výrobek) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 2085 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1043 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2
Postup přípravy
dno pekáče vyložíme půlkolečky cibule na cibuli položíme osolene a opepřené maso poklademe prolisovaným česnekem a potřeme omáčkou z oleje a hořčice.zalijeme vývarem tak aby maso bylo do 2/3 ponořené a pečeme asi 3/4 hodiny přikryté a pote sundáme a 1/4 h dopečeme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.