TOPlist
Sledujte nás:

Obrácený řízek

Zpět
  • Autor: Novaservis
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1709 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na recept použijeme vepřovou krkovici, kýtu nebo panenku. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance a teprve potom ve vejcích rozmíchaných s mlékem, solí a česnekem. Po obalení obrácené řízky ihned osmažíme ve vyšší vrstvě tuku z obou stran dozlatova. Hotový obrácený řízek položíme na papírový ubrousek, který nasaje přebytečný tuk. Obrácený řízek podáváme s bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři